Glad & zacht de zomer in!


De zomer komt er weer aan! Lekker in je bikini aan het strand. De blote benen mogen weer gezien worden. En dan is het niks irritanter dan als je vaak moet scheren en daarvan een onrustige huid overhoudt. Je weet wel van die rode bultjes rondom je bikinilijn. Een gladde en zachte huid voor een paar weken is dan toch helemaal geweldig.

Dus deze zomer dames gaan we waxen! Al kreeg ik afgelopen weekend bij het vertellen van de mogelijkheden de indruk dat er zelfs mannen oren naar hebben ;)

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.

Don’t be scared…

Drempelvrees is nergens voor nodig. Alle behandelingen zijn voor ons een dagelijkse kost. Bovendien werken we met een speciale wax uit Australië, van het merk Lycon. Dit is een mix van hars en bijenwas, waarmee een behandeling niet alleen nagenoeg pijnloos wordt maar ook voor een superzachte, gezonde huid zorgt. Er is een lekker geurende wax voor ieder huid- of haartype. Bijvoorbeeld Chocolate Hazelnut (voor een boterzachte huid), Coconut Creme (ideaal voor de wat stuggere haren), Smooth Strawberry (berry nice) en meer!

Hygiëne staat voorop!

Meer info: www.trotzopjezelf.nl

 


Over de auteur van deze blog:  Redactie www.rauwenongezouten.nl


No Responses to “Glad & zacht de zomer in!”

Laat een reactie achter

Name:
Email:
Website:
Comment:
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>